miercuri, 12 septembrie 2007

Pufulet sau Ingrid?


Naturalete sau stil?
Cand eram mai mica, ma jucam, ca noi toti, sunt sigura, de-a desenele.cum ce desene? desenele animate...pana la sailor moon(parca asa,nu?), am trecut prin captain planet...si retele salbatice (sper ca erau rate si nu gaste)Ma identificam cu personajele-nu acceptam niciodata sa fiu altceva decat wind sau, daca era deja luat postul de altii mai mari, ma multumeam si cu gaia. cand venea vorba de disney, eu aveam parul frumoasei din padurea adormita, buzele rosii ale albei ca zapada, rochia lui belle, fata cenusaresei...daca m-as duce la un psihiatru acum, cred ca mi-ar explica cate putin despre mine avand ca reper alegerile mele. dar cand eram mica aveam o problema: nu ma puteam hotari intre pufulet si ingrid( cata siguranta in scrierea unor nume pe care nu le-am mai rostit de 15 ani-cred ca astea sunt). pufulet si ingrid din ratele(gastele) salbatice. daca alegeam pufulet si era altcineva ingrid, eram nervoasa...si geloasa tot jocul.si invers. ma gandesc la ele acum. inca o data, nu ma pot hotari ce vreau. pufulet era alba, frumoasa, dulce, copilaroasa. ingrid-matura, finuta, sigura pe ea, rautacioasa, stilata :). desi, acum, ca si atunci, cred ca sunt ingrid la interior si pufulet la exterior :)) bine, i'm talking about the essence of the characters, se intelege, nu? :))))))

3 comentarii:

notalent369 spunea...

hahahhha...nu,nu esti nebuna!
si eu ma gandesc de ceva timp la desenele alea...mi-au marcat si mie copilaria..poate unde am copilarit cu tine:P
oricum, eu nu-mi amintesc numele personajelor din desenele cu gaste salbatice(ptr ca nu erau ma rate, alea!),dar stiu ca toaaaate voiam sa fim "gaia".
psst!!!de plastic man iti amintesti?stiu ca nu ne jucam de-a plastic-man...dar era fun, ca desen animat.mai stii?

sandra spunea...

gaste,nu? ma gandeam eu ca e si posibilitatea asta.doamne, ce fac boracii cand se plictisesc.sa nu mai vorbesc de sedintele de dans de la tine de-acasa...:))

notalent369 spunea...

aoleu...let's not go there...cand te gandesti ca cearta noastra a pornit de la "andre" :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))